Sticknings- & virkmönster för medlemmar, var finns dessa?

Hej!
Jag har blivit medlem i er klubb och det står att man får gratis tillgång till mönster för stickning och virkning på panduro.com - var hittar jag detta utbud?
Eva

Kommentarer

• Hej Eva,
    Tack för din fråga!
    Du kan se dem här
    https://panduro.com/sv-se/inspiration?page=1&Activity=039
    Lycka till med dina stickprojekt

MVH
    Helena

Helena Product Developer
  • Hej!
    Jag tänkte sticka den randiga sjalen som är stickad i Sarah (50% merinoull, 50% shetlandsull) och Esther (55% ull, 45% bomull) från Permin.
    Men jag hittar inte nån ruta för "ladda ner", bara för "skriv ut" och där finns ju inte själva mönstret.

RoseMarie
  • Hej RoseMarie,

Tack för att du kontaktar oss!

På inspirationen Sticka en randig sjal så finns nedladdningsknappen i "Gör så här" texten, se nedan.
    Observera att du måste vara medlem och inloggad för att kunna ladda ner beskrivningen.

Ha en fin dag och varmt välkommen åter!

Panduro
  • Den ikonen med "ladda ner" finns inte, bara "skriv ut" och det är ju bara bilder på garner.
    RoseMarie
  • Hej RoseMarie,

Tack för din återkoppling!

Jag har bett vårt webteam att kika på detta.
    Jag bifogar beskrivningen till dig här 😀

Ha en fortsatt fin dag!
    Panduro