Produkt i butik

Hej
När man söker fram en produkt på er hemsida så kan man inte som produkten finns en viss butik. För mig känns de jobbigt att åka i onödan men skulle ju vilja veta om de finns sockerpasta i butiken i skärholmen?? Hittade spindlar som ja ville köpa men sedan när jag var i butiken i lördags så fanns de inte att göra. Är sockerpastafrågan nåt som ni kan svara på? Röd, svart? Vit?
Viktoria Panayi

Kommentarer

• Hej Viktoria!
    Tack för din fråga.

När du söker en produkt på hemsidan gör du så här för att se om den finns i lager i den butik du har i din närhet.
    •  Klicka på produkten du är intresserad av att köpa på  hemsidan
    • Om du sitter vid en dator syns respektive butiks lagersaldo till höger i bilden
    • Om du har en mobil hittar du samma information under bilden på produkten.
    • Är lagersaldot lågt rekommnenderar vi alltid att kontaktar butiken för mer information
    Här hittar du kontaktuppgifter till våra butiker

Varmt välkommen!