Till senaste kommentaren

Kan jag beställa och betala online till en annan mottagare?

Kan jag beställa och betala men skicka till en annan mottagare?
Charlotta

Kommentarer

 • Hej Charlotta!

  Tack för din fråga. Ja, du kan själv ändra namn på mottagaren och leveransadress när du lägger beställningen.Tänk på att även ändra mobilnummer så att den personen som ska hämta paketet får aviseringen. Det är viktigt att den personens namn som ska hämta paketet står som mottagare annars fungerar det inte.

  När du kommer till betalningen, ska du behålla ditt eget personnummer + mejladress så kommer Klarna be dig bekräfta med hjälp av Mobilt Bank ID. Detta för att ingen ska kunna beställa i någon annans namn.


  Lycka till och välkommen med din beställning!

  Med vänlig hälsning,
  Kerstin
 • Hej! Detta fungerar inte. Det går inte att betala via klarna och jag kan inte ändra till mitt namn. Hur ska jag göra för att leverera till annan mottagare?
  Maria Roth
 • Hej Maria!

  Tack för ditt inlägg. Vad tråkigt att höra att du har problem med att beställa till en annan person. Vi har inte några kända tekniska problem just nu i web-shopen och hoppas att du har möjlighet att prova igen.

  När du har ändrat namn och adress samt mobilnummer på mottagaren och när du kommer till betalningen, ska du behålla ditt eget personnummer + mejladress. Klarna kommer därefter att be dig bekräfta med hjälp av Mobilt Bank ID. Detta för att ingen ska kunna beställa i någon annans namn.

  Lycka till!

  Ha en fortsatt trevlig dag och varmt välkommen åter!

  Med vänlig hälsning,

  Kerstin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.