Jag kan inte logga in i kundklubben?

Hej Jag kan inte logga in mvh Jeanette
Jeanette

Kommentarer

• Hej Jeanette!
    Tack för din fråga. Om du inte kan logga in rekommenderar vi dig att göra så här:

• Klicka på  " Logga in" längst upp till höger på hemsidan.
    • Ange den mejladress som du har registrerat tidigare i kundklubben
    • Klicka på " glömt lösenord"
    • Du kommer därefter att få ett återställningsmejl där du kan skapa ett nytt lösenord och inlogg.
    • Tänk på att titta även i din skräppost eller andra e-postmappar då ibland landar dessa återställningsmejll där.
    • Har du aldrig gjort ett inlogg via hemsidan och skapat ett lösenord ska du istället klicka på " Registrera" och följa instruktioner
    Lycka till!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Jag får SMS från er men när jag ska avregistrera detta så får jag tillbaka att ingen kontakt kunde hittas med detta telefonnummer men ni kan skicka till mig ju 🙁
    Caroline Pettersson
  • Hej Caroline!
    Tack för din fråga. Vi har nu enligt ditt önskemål uppdaterat din kundklubbsprofil och du kommer inte att få fler nyhetsbrev i från oss.

Ha en fortsatt bra dag!

Vänligen,
    Kerstin Customer Care
  • Fick ett sms från er :
    Missa inte 20% på ditt nästa köp!
    Klicka här för att komplettera dina uppgifter och få tillgång till erbjudandet!
    Gäller i 14 dagar fr.o.m. idag
    Har kompletterat mina uppgifter men när ja ska logga in så går det inte hittar ingen mejladress med min mejl, trycker på skicka nytt lösenord men fungerar inte. Säger att ja inte är medlem
    Frida
  • Hej Frida!
    Vi är glada för att du är medlem i vår kundklubb. Om du aldrig gjort ett inlogg via hemsidan tidigare behöver du göra det först.

Gå in på hemsidan längst upp till höger och skapat ett lösenord genom att klicka på " Registrera" och följ därefter instruktioner.

Hör av dig till vår Customer Care om problemet kvarstår. Du når oss på customercare@panduro.se

Lycka till!

Kerstin Customer Care
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.