Kan inte genomföra mitt köp

Kan inte färdigställa min order. Är i varukorgen och när man trycker på gå till kassan så bara laddar sidan och inget händer. Väldigt irriterande. Jag vill bara beställa men det går inte och vill inte gå miste om några rabatter.
Angelica Sangrud

Kommentarer

• Hej Angelica!
    Tack för att du hör av dig till oss. Vi beklagar det som inträffat. Vi har just nu inte några tekniska störningar i vår web-shop och ber dig prova att göra något av nedan alternativ.

• Byt webläsare, Chrome burkar fungera utmärkt
    • Rensa din historik och börja om helt från början

Vi hoppas detta ska hjälpa dig, varmt välkommen med din beställning!