Hämta i butik

Hej! Såg att ni tog bort funktionen "Hämta i butik" i samband med pandemin. Det kanske är något ni kan komma igång med nu igen? Väldigt praktiskt tycker jag!

Med vänlig hälsning, Malin i Lund

https://panduro.com/sv-se/covid-19
Malin Anna

Kommentarer

• Hej!
    Tack för din fråga och synpunkt. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med den butik du har i din närhet. I de flesta fall kan butiken ta hem varan till dig och du gör då en överenskommelse direkt med butiken.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra butiker

I dagsläget har vi inte möjlighet att leverera till butik en order som görs online.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Hej!
    Tack för svar! Det var inte en specifik vara jag tänkte på utan mer att funktionen i sig var smidig och har ju fungerat hos er innan pandemin så mer ett önskemål att återinföra det.

Mvh Anna
    Anna
  • Hej Anna!
    Tack för ditt förtydligande. Vi tar din synpunkt vidare till vår marknadsavdelning.