Fel mejladress, kan ni hjälpa mig att ändra?

Hej! Jag har råkat fylla i fel mejladress när jag gjorde en beställning. Kan ni hjälpa mig att ändra så jag får bekräftelsen och fakturan?
Miriam

Kommentarer

• Hej Miriram!
    Tack för din beställning. Tyvärr kan vi inte ändra i din order då den redan är i process hos oss.
    Allting ser rätt ut i övrigt och du kommer att få SMS när ditt paket är klart att hämtas hos DHL-ombudet.

Om du har Klarnas portal/app så kommer du att se din faktura där annars kan säkert Klarna hjälpa dig. Här hittar du Klarnas kontaktuppgifter o mer info

Behöver du mer hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta vår Customer Care på customercare@panduro.se

Ha en fortsatt fin dag!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Hej. Jag råkade fylla i fel mailadress.  Order 3189939
    Mvh Emilie
    Emilie
  • Hej Emelie!

Tack för din beställning. Tyvärr kan vi inte ändra i din order då den redan är i process hos oss.
    Allting ser rätt ut i övrigt och du kommer att få ett SMS av transportören med mer information när ditt paket är klart för leverans

Om du har Klarnas portal/app så kommer du att se din faktura där annars kan säkert Klarna hjälpa dig. Här hittar du Klarnas kontaktuppgifter o mer info

Behöver du mer hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta vår Customer Care på customercare@panduro.se

Ha en fortsatt fin dag!

Kerstin Customer Care
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.