Till senaste kommentaren

Kan jag reservera i butik via hemsidan ?

Eftersom vi bor så långt ifrån närmaste Panduro butik så la jag några varor i varukorgen, men jag vill bara reservera varorna så att dom finns i butik när jag kommer dit, går inte det?
Jessica Lundberg

Kommentarer

 • Hej Jessica!

  Tack för en bra fråga. Idagsläget går det inte men däremot är du varmt välkommen att kontakta aktuell butik så lägger de undan till dig och du slipper åka i onödan. Butiken kan även säkerställa så att alla artiklar finns och hjälper dig gärna.

  Kontaktuppgifter till våra butiker

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,

  Kerstin
 • Önskar också den funktionen - att kunna reservera här på hemsidan och sedan hämta i min butik på stan 😉
  Anna-Lena
 • Hej Anna-Lena!
  Tack för din synpunkt som vi gärna tar med oss. Du är varmt välkommen att kontakta aktuell butik så lägger de undan till dig och du slipper åka i onödan. Butiken kan även säkerställa så att alla artiklar finns och hjälper dig gärna.

  Här hittar du kontakttuppgifter till våra Panduro-butiker.

  Med vänlig hälsning,
  Kerstin Customer Care
 • Hej!

  Nu har jag fått ett kanonerbjudande, 25 % på allt (som medlem). Tack! Sitter här på söndagskvällen och har hittat en massa roligt att pyssla med. (inte lätt hitta tid under veckan.
  Jag hittar inte alternativet att kunna beställa varorna till en butik i Stockholm - som ligger nära mig jobb - för att slippa fraktkostnad. Ser ovan att man tydligen måste kontakta en butik för det alternativet. Alltså kan jag inte utnyttja ert generösa erbjudande och tvingas nu slopa nu den här ordern. Många butiker som har både online- och fysisk butik, erbjuder det här alternativet.Varför kan inte Panduro göra det??? Det verkar ju som att fler än jag önskar det.

  Hälsningar från en besviken klubbmedlem
  Kerstin
 • Hej Kerstin!
  Tack för att du hör av dig till oss och för din synpunkt. Vi tar den med oss inför kommande planering.

  Önskar dig en bra dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kerstin Customer Care

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.