Var hittar jag PIN-koden på mitt presentkort?

Hej, vart hittar jag pinkoden till mitt presentkort? Den behövs om jag ska använda kortet online.
Tack på förhand!

Kommentarer

• Hej Agnes!
    Tack för din fråga. Du hittar pinkoden nere till höger på baksidan av presentkortet. Där finns en ruta som du skrapar fram pinkoden.

Välkommen med din beställning!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Hej! Om jag har ett digitalt presentkort var hittar jag koden och värdekoden där?
    Felicia
  • Hej Felicia,
    Tack för din fråga. När du köper ett digitalt presentkort mejlas presentkortsnummer och PIN-kod ut i ett separat mejl till beställaren.

Hoppas du hittar informationen du söker och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Vänligen,

Kerstin Customer Care
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.