Till senaste kommentaren

Hur använder jag min medlemsrabatt?

Hur använder jag medlemsrabatten från mail i fysisk butik?

Annika

Kommentarer

 • Hej!
  Tack för din fråga. Vad roligt att du är medlem i vår kundklubb! Om du handlar i butik och vill nyttja din medlemsrabatt uppger du ditt mobilnummer i kassan så finns rabatten inlagd på ditt medlemskap. Vill du handla online behöver du först göra ett inlogg om du inte redan har gjort det. Det gör du på hemsidan längst upp till höger

  Tänk på att alltid vara inloggad när du vill beställa online. Då får du alltid bästa pris och missar inte några rabatter eller erbjudanden.

  Lycka till!

  Med vänlig hälsning,

  Kerstin Customer Care
 • Hej! Jag har fått ett sms att jag har 20 % rabatt på mitt medlemskap. Jag är inloggad men det dras inte av någon rabatt. Vad gör jag för fel?
  Pernilla
 • Hej Pernilla!
  Tack för din fråga. Rabatten kommer att dras av när du kommer till kassan per automatik. Du behöver inte någon speciell kod eller liknande utan rabatten finns registrerad på ditt medlemskap och ska synas när du är inloggad.

  Du behöver först registrera dig via hemsidan om du inte tidigare har handlat online. Det gör du längst upp till höger. Tryck på " Registrera".

  Din medlemsrabatt gäller även i våra butiker och där anger du ditt mobilnummer eller mejladress så kommer rabatten att dras av.

  Lycka till och hör gärna av dig igen om problemet kvarstår.

  Med vänlig hälsning,


  Kerstin Customer Care
 • Hej igen!

  Jag har försökt men rabatten dras inte av. Det finns ingen på mitt medlemskap när jag loggar in. 😀
  Pernilla
 • Hej!
  Vi beklagar att det inte fungerar. Har du även kontrollerat så de varor du har i din varukorg inte redan är nedsatta eller ingår i något annat erbjudande? Medlemsrabatten gäller vid ett köptillfälle på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudande. Gäller inte på presentkort eller produkter från Singer, Brother och Cebex.

  Vi hjälper dig annars med att dra av rabatten i efterhand. Återkom i så fall med ditt ordernummer så kontaktar vi dig i ett separat mejl.

  Hoppas det löser sig på ett bra sätt för dig.

  Vänligen,

  Kerstin Customer Care
 • Hej!

  Jag har precis blivit medlem och fått ett melj om 20% rabatt men när jag försöker logga in går det inte. Jag får inte något mejl om när jag klickar på "återställ lösenord". Hurska jag lyckas logga in?
  Ebba
 • Hej Ebba!
  Tack för att du kontaktar oss. Om du inte tidigare handlat online behöver du först göra ett inlogg Det gör du på hemsidan längst upp till höger och välj fliken "registrera"

  Tänk på att alltid vara inloggad när du vill beställa online. Då får du alltid bästa pris och missar inte några rabatter eller erbjudanden. Din rabatt på 20% dras per automatik och du behöver inte någon speciell kod för detta erbjudande endast att du ska vara inloggad. Du kan även välja att nyttja erbjudandet i butik.

  Lycka till!

  Med vänlig hälsning,


  Kerstin Customer Care
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.