Följer det med en adapter till Ljusbord LED A4?

Hej, jag undrar bara om det följer med nätadapter till Ljusbordet LED A4 eller om det endast är en USB-utgång. Tack för eran tid, mvh Zak

Kommentarer

• Hej Zak,

Tack för din fråga!
    Till detta ljusbord följer det inte med någon nätadapter, endast USB utgång: 434878
    Till detta dyrare ljusbord följer det med en adapter: 102797 . Detta ljusbord är även i en högre kvalitet, starkare ljus, fler ljusnivåer.

Önskar dig en fin dag!
    Ingela
    Product Development