Kan man returnera onlineorder i butik?

Hej! Om jag beställt på nätet, måste jag skicka tillbaka varorna om jag vill returnera något eller kan jag göra returen i butik? Det känns så dumt att skicka tillbaka en pytteliten grej i den stora kartongen den levererades i och jag har en butik i närheten.
Sofia

Kommentarer

 • Hej Sofia!
  Tack för din fråga. Du är varmt välkommen att göra din retur i butik. Tänk bara på att ta med ditt returformulär ifyllt tillsammans med den vara du vill returnera. Återbetalning sker genom Klarna 2-4 vardagar efter att vi registrerat din retur.

  Ha en bra dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kerstin Customer Care
 • Hej! Jag har beställt en vara fel. Kan jag ångra innan ni skickar den iväg?
  Egshiglen Bataa
 • Hej!
  Tack för att du hör av dig till oss. Vi har undersökt ditt ärende. Din order är redan packad och klar hos oss så vi kan tyvärr inte göra några ändringar. Du har full returrätt om det är någon vara du inte vill behålla och du hittar dina returdokument i paketet.

  Önskar dig en fin dag och varmt välkommen åter!

  Med vänlig hälsning,

  Kerstin Customer Care
 • Hej! Skulle det gå att hindra mitt paket från att skickas då jag såg att det inte kommer hinna ta sig fram i tid. Det stod 2-4 dagar men skulle nu ta 9 dagar? Skulle vara tacksam ifall jag kunde göra en retur innan den skickas. Mvh Alice.
  Alice Östlund
 • Hej Alice!
  Tack för ditt inlägg. Din order är redan i process hos oss så vi har tyvärr inte någon möjlighet att stoppa den. Du har full returrätt och frakten tillbaka till oss är utan kostnad. Du hittar dina returhandlingar i paketet och lämnar därefter in paketet till närmsta DHL-ombud.

  Du kan även låta bli att hämta ditt paket. Det tar i detta fallet längre tid innan din faktura hos Klarna makuleras eftersom ledtiden blir längre.

  Behöver du mer hjälp eller har ytterligare frågor ber vi dig ta kontakt med vår Customer Care på 040-223070 eller mejl customercare@panduro.se

  Ha en fortsatt bra dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kerstin Customer Care
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.