Hur tjock är hobby kartong och hur ser jag ifall produkten finns i Täby Centrum butiken?

Jag undrar hur tjockt hobby kartong är? Jag letar efter ett ark som är ca 460x460 mm på ytan och mellan 5-15 mm tjockt. Sedan undrar jag hur man vet om produkten finns tillgänglig i en viss butik.
Axel Ahlqvist

Kommentarer

• Hej Axel!
    Tack för din fråga. Vi har cellplast kartong som är 5mm och även en som är 10mm tjock. Hoppas att något av dessa kan passa ditt projekt.

För att veta vad som finns i Täby butiken är du varmt välkommen att ringa 08-7583240 eller titta på hemsidan. På hemsidan står uppskattat lagersaldo för respektive butik.

Ha en fortsatt bra dag!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Ok!

Men vet du hur tunn Hobby kartong är? https://panduro.com/sv-se/produkter/papper-stamplar/baspapper/kartong/hobbykartong-460x640-vit-364401 . Det var en fördel att arket var just 460 mm och inte större.

/Axel
    Axel Ahlqvist
  • Hej igen Axel!
    Vår hobbykartong har en ytvikt på 240 gram. Ett vanligt kontorspapper brukar ha en yvikt på 80 gram. Det innebär att hobbykartongen är ungefär 3 gånger så kraftig som ett vanligt kontorspapper. Hoppas att denna informationen kan hjälpa dig annars är du välkommen att kontakta oss igen.

Trevlig eftermiddag!