Hur stryker jag Panduros rörpärlor?

Hej,
När du stryker Panduros pärlplattor utgår du alltid från samma princip: Du behöver strykjärn, strykpapper och ett stabilt underlag. Välj själv hur mycket du vill att pärlorna ska smälta och om du väljer att stryka på båda sidorna.

• Välj inställningen för bomull på strykjärnet.
  • Ställ försiktigt ner plattan på ett stabilt och värmetåligt underlag.
  • Lägg på ett strykpapper.
  • Stryk över pärlorna med cirklande rörelser.
  • Låt de strukna pärlorna svalna något.
  • Vänd plattan och plocka försiktigt av pärlplattan.
  • Ha kvar strykpappret som skydd på båda sidorna om pärlplattan.
  • Lägg pärlplattan under press i 5–10 minuter
  • Nu är pärlplattan klar !
Lycka till!

Hälsningar från oss på Panduro
Panduro