Hemsidan fungerade inte igår, högt tryck?

Hej!
Jag satt igårkväll och försökte beställa på Black-Friday rean i flera timmar men kom aldrig fram till kassan. SIdan hängde sig och stängde ner hela tiden. Så jag kunde inte beställa med rabattkoden. Är mycket besviken över detta. Kommer det någon ny chans innan jul?
Linn

Kommentarer

• Hej!
    Tack för att du hör av dig till oss. I går var det många som ville handla hos oss vilket vi är glada för men vid några tillfällen hade vi tekniska problem på hemsidan. Vi ber om ursäkt för det som hände när du skulle slutföra din beställning.

Vi vill gärna erbjuda dig rabatten även idag, ange koden 28125 så får du samma erbjudande som vi hade i helgen.

Lycka till och välkommen med din beställning online!