Hej, hur kan jag avregistreras från era mail?

• Hej Anna!

Tack för din fråga. För att avregistrera dig från våra nyhetsbrev gör du så här:

• Logga in i kundklubben via hemsidan längst upp til höger.
    • Gå till "Mina uppgifter" som du hittar till vänster under "Mina Sidor"
    • Bocka ur att du vill ta emot nyhets-brev i från oss och tryck på "spara alla ändringar "
    • Vill du vid ett senare tillfälle åter ta emot erbjudande och inspriation ifrån oss går det utmärkt. Då gör du bara samma sak igen men klickar i bocken och sparar.
    Behöver du hjälp så bara hör av dig igen.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag och välkommen åter!

Med vänlig hälsning,

Kerstin Customer Care
  • Hej!

Vill inte ha era nyhetsbrev. Kan inte logga in, får inga mail när jag prövar att trycka på återställ. Inte i skräpkorgen heller. Ytterst tacksam för kundvården att ni tar bort mif från nyhetsbrevet.
    EMMA KRONQVIST
  • Hej Elisabeth!
    Tack för dina synpunkter som vi gärna tar med oss. Vi har nu avregistrerat dig från våra nyhetsbrev och utskick.

Önskar dig en trevlig dag!

Kerstin Customer Care
  • Hej, Hur kan jag avregistrera mig från era sms?
    Asif
  • Hej Asif,

Tack för din fråga!
    Smsa PANSTOP till 71550 för att avregistrera dig.

Ha en fortsatt fin dag!
    Mvh,
    Sandra Customer Care
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.