Hej, hur kan jag avregistreras från era mail?

• Hej Anna!

Tack för din fråga. För att avregistrera dig från våra nyhetsbrev gör du så här:

• Logga in i kundklubben via hemsidan längst upp til höger.
    • Gå till "Mina uppgifter" som du hittar till vänster under "Mina Sidor"
    • Bocka ur att du vill ta emot nyhets-brev i från oss och tryck på "spara alla ändringar "
    • Vill du vid ett senare tillfälle åter ta emot erbjudande och inspriation ifrån oss går det utmärkt. Då gör du bara samma sak igen men klickar i bocken och sparar.
    Behöver du hjälp så bara hör av dig igen.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag och välkommen åter!

Med vänlig hälsning,

Kerstin Customer Care
  • Hej!

Vill inte ha era nyhetsbrev. Kan inte logga in, får inga mail när jag prövar att trycka på återställ. Inte i skräpkorgen heller. Ytterst tacksam för kundvården att ni tar bort mif från nyhetsbrevet.
    EMMA KRONQVIST
  • Hej Emma!
    Tack för att du hör av dig till oss. Vi har nu makulerat ditt medlemskap i vår kundklubb enligt ditt önskemål.

Varmt välkommen åter!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Hej!

Vill inte ha era nyhetsbrev. Kan inte logga in. Jag tackade aldrig ja till nyhetsbrev när jag blev medlem i kassan. Vänligen ta bort mig från nyhetsbrevet.
    Marina
  • Hej Marina!
    Tack för att du kontaktar oss. Vi har nu uppdaterat dina uppgifter i kundklubben och du kommer inte att få fler utskick eller SMS med erbjudande etc ifrån oss.

Ha en fortsatt bra dag och varmt välkommen åter!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Hej!! Jag blev medlem i butiken i Lund. Nu vill jag inte ha fler SMS. Det står att man ska skicka PANSTOP till 71550. Men det numret fungerar inte. Jag har sökt om det på Google och alla skriver att det inte fungerar. Har heller inget lösenord.
    Mvh
    Åse Andersson
    Åse Andersson
  • Hej Åse,

Tack för ditt meddelande!
    Jag har varit inne och redigerat dig från alla utskickslistor, så nu ska du inte bli kontaktad av oss såvida du inte begär det.

Ha en fin helg!
    Mvh,
    Sandra Customer Care
  • Varför använder ni er av överhuvudtaget av avregistreringsnumret  71550 i era sms-tjänster när ni och hela internet vet att det inte fungerar att avregistrera sig via det?
    Jättemånga företag använder det och det funkar ju inte, har stått om det sen flera år tillbaka överalltt på internet. Fruktansvärt irriterande och helt obegripligt att ett nummer som inte fungerar har fått !
    Man vill inte logga in någonstans för att avregistrera sig från utskick utan man vill bara avregistrera sig direkt via det nummer smset skickas till. Man vill heller inte behöva vända sig till nägon kundtjänst för att instruktionerna för att avregistrera sig i smset inte fungerar.År efter år,företag efter företag i oändlighet. Sjukt tröttsamt.
    Dödstrött på 71550
  • Hej Elisabeth!
    Tack för dina synpunkter som vi gärna tar med oss. Vi har nu avregistrerat dig från våra nyhetsbrev och utskick.

Önskar dig en trevlig dag!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Hej! Jag blev medlem i butik, och har nu loggat in här på webben som medlem. Men rutan för nyhetsbrev-utskick är inte iklickat, så kan inte klicka ur den för att slippa nyhetsbrevsutskicken.

Har ni möjlighet att avregga mig för nyhetsbrevutskicken? 😀

Med vänlig hälsning
    Ylva
    Ylva
  • Hej Ylva!
    Tack för din fråga, vad kul att du vill vara med i vår kundklubb " We are Panduro". Du kommer inte att få några nyhetsbrev i från oss men är ändå medlem i vår kundklubb.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
    Kerstin Customer Care
  • Hej!
    Jag skulle vilja bli avregistrerad från era nyhetsbrev. Lyckas inte logga in el återställa lösenord.
    Sara
  • Hej Sara!
    Tack för att du hör av dig till oss. Vi har nu uppdaterat ditt medlemskap och du kommer inte att få några nyhetsbrev eller andra utskick i från vår kundklubb.

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Med vänlig hälsning,
    Kerstin Customer Care
  • Snälla ta bort mig. Jag lyckas inte logga in

Ps. Skaffa en avregistreringssida som inte kräver inloggning…
    Edvin
  • Hej Edvin!
    Tack för ditt inlägg och önskemål. Vi har nu makulerat ditt medlemskap i vår kundklubb.

Önskar dig en trevlig sommar!

Kerstin Customer Care
  • Hej, Hur kan jag avregistrera mig från era sms?
    Asif
  • Hej Asif,

Tack för din fråga!
    Smsa PANSTOP till 71550 för att avregistrera dig.

Ha en fortsatt fin dag!
    Mvh,
    Sandra Customer Care