Hama rörpärlor kommer de in i lager igen?

Hej. Nu när ni har egna pärlor kommer Hamas pärlor försvinna från er då? Jag har inget emot att byta men jag använder helst det jag känner till i märke
Mvh Linda

Linda

Kommentarer

• Hej Linda!
    Tack för din fråga och vad roligt att du gillar rörpärlor. Vi kommer inte i dagsläget att ta in fler av Hamas rörpärlor utan erbjuder nu rörpärlor med högkvalitet under vårt eget varumärke.

Här hittar du mer information och inspiration kring våra nya rörpärlor

Prova gärna, vi hoppas att du tycker om även dessa pärlor.

Lycka till med ditt pärlande!

Med vänlig hälsning
    Kerstin Customer Care
  • Hej!
    Vad synd att ni inte tänker ta in Hama pärlor igen. Köpte 2 set med pärlor och instruktioner. Vilken besvikelse det var. Pärlorna smälte inte, pappret gick inte att flytta på. Sonens egna pärlplatta kraktion gick all världens väg, dvs pärlorna fastnade på pappret innan de ens hade smält och följde med pappret upp.
    När man sätter ihop flera plattor så går de inte att flytta på dessa.
    Färgmönstret hade helt fel färger mot vad den färdiga pärlplattan skulle ha. Vet ni inte skillnad på brun och orange? Blanda gul och ljusgul i samma påse var inte smart alls. De gick ju knappt att se skillnad vilken pärla som var gul och vilken som var ljusgul.
    Brukade köpa Anja Takacs pärlset, pga fina och roliga figurer och att man slipper stå och sortera ut färger i flera timmar innan man kan lägga pärlplattorna. Men nu är det slut med det. Tänker köpa böckerna och köpa fungerande pärlor från Hama från andra ställen nu.
    Karin
  • Hej Karin,
    Tack för ditt inlägg i vårt kundforum angående våra rörpärlor. Vi beklagar att du inte är nöjd med bytet. Vi förstår att det kan vara frustrerande när produkten inte lever upp till dina förväntningar.

Vi vill försäkra dig om att vi alltid strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet och dina synpunkter är oerhört viktiga för oss. Vi kommer att föra vidare din feedback till vårt produktteam som undersöker vidare utrymmet för förbättringar.

Återkom gärna till oss på customercare@panduro.se så hjälper vi dig med reklamationen.

Återigen, tack för att du tog dig tid att kontakta oss. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!